Aurica's Little Stars

Te invităm în lumea poveștilor, acolo unde fiecare dintre voi este o steluță care poate cuceri lumea. Pe lângă faptul că vei putea asculta în fiecare seară poveștile preferate, înveți și engleza. Dacă ești curios să înveți limba engleză am pregătit pentru tine și emisiunea LaLa English pe care o găsești la noi pe platformă.

Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Progress: NaN%

The Scarecrow by Beth Ferry and the Fan Brothers

Asculta
7+
3 din 10 episoade

Tu ai un prieten adevărat ? Cum arată ? E de o vârstă cu tine ? Sunteți vecini sau colegi de clasă? Sau...poate cel mai bun prieten ți-e câinele, jurnalul cu amintiri, lacul care îți ascultă poveștile, sau soarele care te face mereu să zâmbești. Dacă știi ce înseamnă prietenia adevărată, atunci cartea The Scarecrow by Beth Ferry and the Fan Brothers îți va rămâne mult timp în amintire. 

Povestea este despre doi prieteni care împărtășesc o relație de prietenie specială. În timp ce toate animalele aveau teamă să țină vreo legătură cu sperietoarea, un corb mic îi devine cel mai bun prieten, după ce aceasta îi salvează viață. 

În curând, o legătură specială crește între cei doi prieteni. Dar este suficient de puternică legătura pentru a rezista schimbării anotimpurilor?

Această poveste tandră și afectuoasă ne amintește de puterea mângâietoare a prieteniei și de bucuria de a-i ajuta pe ceilalți.

 

 • Vârsta recomandată

  De la 7 la 10 ani

 • Lungimea episodului

  5:41

 • Episoade publicate

  10 episoade

 • Domeniul

  Vox Pop și Vlog

Lista episoadelor

padding

0The leaf thief read aloud | by Alice Hemming

5:54

1Stay This Way Forever by Linsey Davis

6:24

2The Scarecrow by Beth Ferry and the Fan Brothers

5:41

3It Began with Lemonade by Gideon Sterer

4:28

4What The Road Said by Cleo Wade

0

5I’m Happy-Sad Today by Lory Britain

5:53

6Hair Love by Matthew A. Cherry

5:36

7One Big Heart by Linsey Davis

5:54

8Watch Me by Doyin Richards

5:52

9Finding Kindness by Deborah Underwood

4:24

padding

Parteneri

Portalul web zuper.md a fost elaborat cu suportul Proiectului Consiliului Europei „Promovarea standardelor europene în reglementarea domeniului audiovizualului din Republica Moldova”

Abonează-te

Află primul despre tot ce apare nou pe zuper.md

Rețele sociale

© Copyright 2023 Zuper
Created by Mediapark