Artă și Artiști

Te invităm în lumea artei și a artiștilor, acolo unde vei descoperi aspecte interesante despre pictură, muzică, dans, teatru, actorie și alte domenii. Totodată, vei face cunoștință cu cei mai faimoși pictori și oameni de artă. Alături de Oana de la Magazinul Copiilor, călătoria va fi magică și captivantă. Emisiunea Magazinul Copiilor poate fi urmărită în fiecare sâmbătă la Moldova 1 cu începere de la ora 10:00.

Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Progress: NaN%

Curiozități despre pictori

Asculta
7+
4 din 7 episoade

Ne-am obișnuit să credem că am văzut atât de multe lucruri în viață, încât nimic nu ne mai poate surprinde. De exemplu știați că majoritatea pictorilor erau stângaci? Însă ce se ascunde în spatele acestor realități? Haideți să vedem împreună câteva dintre cele mai curioase descoperiri făcute de către specialiști.

Vincent Van Gogh, de exemplu, a vândut doar un singur tablou în timpul vieții și acela fratelui său. Operele de artă ale pictorului au devenit valoroase abia după moartea sa.

 • Vârsta recomandată

  De la 7 la 10 ani

 • Lungimea episodului

  4:48

 • Episoade publicate

  7 episoade

 • Domeniul

  Istorie și cultură

Lista episoadelor

0Cele mai scumpe opere de artă

2:37

1Tabloul Mona Lisa

4:28

2Pictorul Pablo Picasso

3:08

3Curiozități despre pictori

4:48

4Pierre Brassau - cimpanzeul pictor

3:48

5Secretele operelor arhitecturale

3:11

6Nicolae Grigorescu

5:14

Parteneri

Portalul web zuper.md a fost elaborat cu suportul Proiectului Consiliului Europei „Promovarea standardelor europene în reglementarea domeniului audiovizualului din Republica Moldova”

Abonează-te

Află primul despre tot ce apare nou pe zuper.md

Rețele sociale

© Copyright 2023 Zuper
Created by Mediapark